osmifinále - 1. zápasy
04.11.2014 17:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Tomtaf

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň nastoupila vcelku v silné sestavě, první poločas byl naprosto vyrovnaný, možná o trochu lepší byl Hradec, gol Kotišovi zajistil perfektní přihrávkou mladičký Trubač, jenž byl rovněž vyhlášen hráčem utkání. Pro mě byl jednoznačně nejlepší hráč na place Pilař, který se asi ve svém "mateřském" městě hecnul a z obrany Votroků si dělal tréninkové kužely a většina šancí Viktorie šla přes něj. Bohužel, Horviho mám rád, ale už na to nemá, neni možné hrát ligu ve 40 a vážit skoro metrák :)

Plzeň zaslouženě vyhrála, protože druhý poločas byl až na dva nebezpečné brejky zcela v režii hostů, náhodou (nebudu rozvádět) jsem se dostal do sektoru hostí, utvrdil jsem se v tom, že Plzeňáci jsou ještě větší dementi než Sparťani ( a ruku na srdce, to už je co říct.)

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou (nebudu rozvádět) jsem se dostal do sektoru hostí....takže seš fízl posranej a šel si tam čmuchat a neser SPARTU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele