základní část, 1. kolo
28.07.2012 18:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domaci opustili 4 opory lonske sezony - Chavarria a Veselinovic se vratili z hostovani prave do Anderlechtu, Joseph-Monrose odesel do Genku a Messoudi do Gentu, na jejich mista prisli pomerne slibni hraci, presto by se melo jednat o znatelne oslabeni minimalne v uvodu sezony, obhajci titulu prisli 'jen' o uspesneho trenera Jacobse a hrace sirsiho kadru, novym koucem Anderlechtu se stal lonsky uspesny trener Vitesse - John van den Brom, mimo to tym posilili Cyriac, Kaminski a Hawsawi, prozatim zadna z opor tym neupustila i kdyz zajem je minimalne o poloviny zakladni sestavy. Prestoze pod novym trenerem to nemusi hned od zacatku klapat uplne idealne, tak pri kvalite kadru je favorit zapasu jasny... tip: 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

breaking news: Matias Suarez v CSKA Moskva za 16M €... i pres tuto ztratu by si Anderlecht mel poradit, no mozna ustoupim na 0:2, i kdyz Mbokani a dalsi dokazi davat dost golu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
smazaný uživatel

nezabudaj ako hral van den Brom s Vitesse - doma hrali utocne a vyhravali, vonku to bolo skor defenzivne a trapili sa

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele