základní část, 19. kolo
05.12.2015 16:00 CET
2 : 1
(2:0)
Stadión:
Elland Road, Leeds

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 2

Reagovat
HullCity

Potřebujeme vítězství,ale proti Leedsu venku to máme vždy těžké.U těchto derby zápasů je jedno,kolikátý jsi v tabulce,prostě je do derby,takže i Leeds může bez problémů vyhrát,zvlášť když za nás nebude hrát nejlepší střelec Hernandez...1:1.

McGregor-Odubajo,A.Bruce,Maguire,Robertson-Elmohamady,Diame,Huddlestone,Livermore,Clucas-Aluko.

Reagovat
HullCity

S krizí jsem počítal,ale doufám,že se do toho nejdůležitějšího období kolem Vánoc sebereme.Pochopitelně prohra v tomhle derby zamrzí,ale nebudu jak někteří naši "fanoušci" a hned volat po odchodu Bruce.Lidi lehce zapomínají,ale já si pamatuji kdo nás dostal do PL,EL,finále FA Cupu letos čtvrtfinále League Cupu...chtějí ho odvolat,ale to je přece ta lehčí část kdo pak ale místo něj?!?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele