základní část, 27. kolo
16.01.2016 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 2

Reagovat
smazaný uživatel

V následujících 5kolech venku včetně dohrávky nevidím zápas , kde by mohl Middelsbrough zaváhat.Tip výhra hosta přesně o 1 gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo

Reagovat
smazaný uživatel

B. City nevyhrál doma zápasu, všechny kurzy na ně byli v porovnání s tímto kolem nižší, z toho 3 krát byli favorité.U Boro je to tozéž v bledě modrém.Udělali je kopálisti na , které byl u zápasu Boro venku vypsán nejvyžší kurz. Chybí mě tam , že nevyhráli 5 zápasu. Tyto zápasy neskutečně přitahují, čím to do piči je - vsazeno 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele