základní část, 6. kolo
18.09.2012 20:45 CET
2 : 3
(1:2)
Stadión:
Elland Road, Leeds

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
HullCity

Nechci nikoho odsuzovat za jeho tipy,ale aby tým z nejlepší obranou dostal 4 goly?Můžu se mýlit,to přiznávám,ale ikdyž bude Leeds doma,ikdyž Hull je silný jen doma,tak přesto věřím v naše vítězství!Poslední 2 zápasy Hullu vzbuzují respekt a jakokdyby to ani nebyl Hull!3 zápas=1 výhra 1 remíza a 1 prohra s toho skore 1:1,a teď ty poslední dva zápasy oba vyhráli s celkovým skore 7:2!!!Jay Simpson je asi největším překvapením v našem týmu,všichni čekali,že půjde na hostování,ale on ten tlak zvládl a opět válí,jako kdysi za Pearsona!Proschwitz má zatím smůlu,potřebuje goly nebo asistence,ale co nejvíc potřebuje,je čas.Snad Bruce nebude hrát opět na jednoho útočníka,jako proti Blackburnu,kde jsme sice drželi hodně dlouho výsledek 0:0,ale nakonec jsme toho gola dostali,tudíž,PROSÍM,nehrajte na remízu,tohle nám totiž poslední dobou moc nejde.Tipnu naši výhru 1:2.

Reagovat
HullCity

Takže Hull to dokázal!!!Ve velkém derby zvítězil venku 2:3!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tipnu, ze Leeds hladovy na vyhru se nebude srat... 3:1

Reagovat
paver

Leeds doma nezaváhá. tip 2:0

Reagovat
HullCity

A mimochodem,už byste si mohli ty tipy proti Hullu odpustit...je vidět,že tu tipujete jen podle kursů a vůbec nevíte co se v týmech děje nebo jakou mají formu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele