základní část, 28. kolo
31.01.2012 20:45 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hull po té parodii na fotbal proti Crawley se může soustředit jen a jen na postup a důležité je začít právě proti Doncasteru.Ten zaznamenal největší ztrátu a tím je bezesporu odchod Billyho Sharpa do Southamptonu!!!Bez tohohle hráče se budou goly dávat hodně těžko,zastoupit by ho měl Diouf.Na marodce Hullu by už neměl být Rosenior,který nenastoupil v FA Cupu,jeho případný start se ale bude řešit těsně před zápasem.Všichni ostatní by ale už měli být připraveni.Tipuji ze začátku trochu křečovitý start od Hullu,ale pak se naladí do své ligové formy a vyhrají minimálně o 3 goly!!!

Moje sestava:Mannone-Dawson,Hoobs,Chester,Rosenior(Dudgeon)-Koren,McKenna,Evans,Stewart-Brady,Fryatt.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebudu komentovat,takovéto týmy se prostě MUSÍ porážet!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele