základní část, 18. kolo
27.11.2007 20:45 CET
3 : 1
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Q.P.R. jsou v situaci, kdy musí brát jedině vítězství. Řada aspoň pěti, šesti výher za sebou by teď dostala jezdce z nejhoršího. Na stoke to nebude jednoduché, ale kde to bude ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dotaz na citizen: neexistují CS stránky Q.P.R. ??? Dík za info.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že jsme tam kde jsme byli, ale nechtěli být !!! Letos to tedy vypadá opravdu bledě, navíc další zápas se zajíždí zase ven, navíc se hraje s bezsprostředním soupeřem o sestup. Nezbývá než věřit !!! Q.P.R. !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nic neříkám, letos to bude "zanďour" jako bejk, je to na padáka ! nevím proč tak blbě hrajou, vždyť loni jeli na postup. tato soutěž je hrozně dlouhá, nezbývá než jen doufat v lepší obrat !! info o webových stránkách nemám, dívám se na ty anglické t.j. http://www.qpr.co.uk, něco anglicky znám, jejich stránky jsou dobře dělaná (tak jako skoro všechny). crystal se zvedá, teď je řada na q.p.r. čus !

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu,jsou tam až po uši,těžko se z toho vyhrabou. Dostat góla v 90.minutě,to by se stávat nemělo,viz. Blackpool - Q.P.R.

Reagovat
smazaný uživatel

q.p.r. jsou v krizi,nedaří se ale věřím že to je jen otázka času a zase začneme vyhrávat.stále věřím že skončíme do 6.místa a o postup se ještě porveme.držím palce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele