základní část, 28. kolo
03.04.2023 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Antonio Sanabria (© AFP)

Sassuolo doma uhrálo s Turínem jen bod

Sassuolo se dnes moc nepředvedlo a doma se sice dostalo poměrně brzy do vedení, které ale neudrželo. Po hodině hry totiž znovu udeřil Antonio Sanabria a zajistil Turínu bod.

Sassuolu se na domácí půdě s Turínem moc nedaří a tuhle bilanci chtěli svěřenci trenéra Dionisiho změnit. Jenže Turín se nehodlal vzdát bez boje a od prvních minut působil aktivně. Trenér Ivan Jurić skrýval hlavu do dlaní, když se ke střele dostal Nemanja Radonjić. Jeho pokus ale dokázal brankář Consigli zablokovat. Jinak byla hra dost vyrovnaná a trvalo dlouho, než si jeden z týmů dokázal vypracovat skutečnou šanci.

Platilo to vlastně až do 33. minuty. V ní hostující Turín předvedl velmi rychlou a efektivní akci. Jenže selhal v zakončení a střela hostí skončila jen těsně vedle tyče! A tahle zahozená šance mrzela Turín ještě víc o tři minuty později. Domenico Berardi dostal od svých strážců dostatek prostoru ke střele, čehož náležitě využil. Jeho zakončení sice dokázal brankář Vanja Milinković-Savić vyrazit, ale pouze k nohám pohotového Andrey Pinamontiho - 1:0 pro Sassuolo.

Že by domácí byli lepším týmem, to se rozhodně říct nedalo. Ale vedli a tenhle stav vydržel poměrně dlouho. Změnit se mohl deset minut po změně stran, když se po rychlém kontru přízemní střelou prosadil Armand Laurienté. Jenže jeho oslava měla jepičí život, neboť se nacházel v ofsajdu, který potvrdilo i video.

Přece však jsme se ještě jedné branky dočkali. A tentokrát lovil míč ze sítě domácí brankář Andrea Consigli. Jeho obránci zvládli první přetažený centr, ale Turín doběhl zdánlivě ztracený míč a po dalším centru se prosadil špatně hlídaný kanonýr Antonio Sanabria.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele