základní část, 18. kolo
15.01.2023 12:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Mattia Zaccagni (© AFP)

Lazio zabralo a tři body veze ze Sassuola

Už poměrně dlouho čekali hráči Lazia na přísun tří bodů a dočkali se na Mapei Stadium proti Sassuolu. Domácí celek sestřelili v závěru obou poločasů Mattia Zaccagni a Felipe Anderson. Výsledková krize Neroverdi se prohlubuje.

Lazio sérií špatných výsledků vypadlo z první čtyřky a aby zůstalo v kontaktu, potřebovalo na Mapei Stadium naplno bodovat. To se podařilo, byť za velkou cenu, protože zápas už po patnácti minutách nedohrál zraněný Ciro Immobile.

Nakolik je situace italského útočníka vážná, ukáže až vyšetření. Každopádně Lazio začalo lépe a v první šanci přestřelil branku Felipe Anderson. Sassuolo velice rychle vyrovnalo hru a diváci na Mapei Stadium sledovali vyrovnanou partii s minimem brankových příležitostí.

Teprve v závěru poločasu se začaly dít věci. Nejprve VAR zkoumal hraní rukou a penaltu neposvětil a v nastaveném čase si celou věc zopakoval a tentokrát pro Lazio s pozitivním výsledkem. Mattia Zaccagni zvolil střelu k tyči a Lazio vedlo.

Ani ve druhém poločase hry se tempo nezvýšilo. Lazio logicky nikam nespěchalo a Sassuolo působilo bezradným dojmem. V 65. minutě předvedli Biancocelesti krásnou akci, které scházelo jediné - větší přesnost.

Lazio dlouho drželo nejtěsnější náskok a Sassuolo bylo až do nastaveného času ve hře o body. Jeho veškeré naděje ale utnul gólem v páté minutě nastavení Felipe Anderson. Tresoldiho předčil důrazem i pohybem, zbavil se brankáře a do prázdné zakončil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lazio ruplo v Lecce za 2,14. Klidně se muže stát že vyhraje v Sassuolu za 2,2 .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele