základní část, 30. kolo
16.04.2023 12:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Jesé (© AFP)

Nic neřešící bod. Lecce remizovalo se Sampdorií

Remíza 1:1 se zrodila na jihu Itálie, kde Lecce hostilo poslední Sampdorii. I když se "Námořníci" ještě nevzdávají, remíza je pro ně i v tomto zápasu málo. Ztráta je to pak i pro domácí celek. Lecce poslal do vedení Ceesay, za hosty vyrovnával čtvrthodinu před koncem Jesé.

Někteří příznivci Sampdorie už možná nevěří v záchranu, ale dokud existuje matematická šance, chce se o ní klub pokusit. V Lecce to ale znovu nevyšlo a remíza je za stávající situace prostě málo. Samotný zápas navíc nezačal pro "Námořníky" dobře a už ve 3. minutě spálil nadějnou možnost hlavičkující Umtiti. O pár minut později přežila Sampdoria další závar před vlastní brankou, kdy domácí ani na několik pokusů nepropasírovali balón do sítě.

Povedlo se jim to až po půlhodině hry. Assan Ceesay doplnil rychlý brejk Strefezzy a ve vápně po jeho přihrávce neomylně zakončil! Poločas mohl pro hosty skončit vyšším mankem, jenomže Gallo po dalším brejku zakončil vedle.

První poločas byl jednoznačně v režii Lecce, ale bylo to "jen" 1:0 a Sampdoria tak byla ve hře o body. Její kouč přichystal na druhou půli hned čtyři změny. Na hře to okamžitě znát nebylo a Lecce poměrně v poklidu hlídalo těsné vedení. Čtvrthodinu před koncem ho ale neuhlídalo, protože Gabbiadiniho přihrávku zakončil padáčkem přes brankáře Jesé Rodríguez.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele