základní část, 36. kolo
21.05.2023 12:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Samuel Umtiti (© AFP)

Na Via del Mare se hrálo bez branek

Ryze záchranářský duel mezi US Lecce a Spezií skončil bezbrankovou remízou. Bod je pro oba týmy plusový a v tuto chvíli je drží mimo sestupové příčky. Dvě kola před koncem mají situaci ve svých rukou.

Remíza samozřejmě nepotěšila Veronu, která klesla na osmnáctou příčku. Radost nemají ani v Cremoně, protože osud tamního klubu byl zpečetěn.

Samotné utkání opravdu za moc nestálo a za devadesát minut šla pouze jedna střela na branku. Není tedy divu, že žádný gól nepadl. Taktikou svázané utkání nabídlo jen minimum šancí, z toho jedna se zrodila v prvním poločase po hlavičce Blina. Brankář nemusel zasahovat, stejně jako v 77. minutě po jiné hlavičce Nzoly.

K oživení mdlé hry nevedlo ani střídání a remíza evidentně vyhovovala oběma stranám. Jedinou střelu na branku vyslal Strefezza a opravdu nic dalšího už se na Via del Mare nestalo. Lecce i Spezia se ziskem bodu přiblížili záchraně a naopak do Serie B doprovodí Sampdorii také Cremonese.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele