základní část, 34. kolo
07.05.2023 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Cyril Ngonge (© AFP)

Lecce doma padlo, Hellas spasil Ngonge

Hellas dokázal vyhrát svůj duel s Lecce a připsal si do tabulky velmi důležité tři body. Ty mu vystřelil mladý útočník Cyril Ngonge. Lecce sice prohrálo, ale pořád má o jeden bod nad Hellasem navíc. A to je hodně důležitá zpráva dne.

Trochu překvapivě se jako první dostali do šance hosté, když se ve druhé minutě zkoušel prosadit Milan Đurić. Jeho zakončení ale brankář Wladimiro Falcone skvěle vytáhl mimo tři tyče a zachránil svůj celek i s pomocí břevna! Další jeho pokus musel Falcone zlikvidovat v desáté minutě, kdy musel rychle k tyči. Za chvíli poté se zkoušel prosadit Ceesay, který ale hlavičkoval mimo.

Hosté až před koncem poločasu vyrobili jednu hrubku. Tamézé si špatnou malou domů řekl o problém u vlastního trenéra, ale jeho brankář celou situaci nakonec zachránil. Lecce kontrovalo šancí Blina, který pálil pět minut po změně stran těsně mimo. Falcone vytahoval jeden zákrok za druhým, kterým likvidoval šance soupeře. Patnáct minut před koncem ale dokázal jedinou brankou rozhodnout utkání Cyril Ngonge, jehož teč zařídila hostům tři body.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele