základní část, 20. kolo
30.01.2023 20:45 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Lazar Samardžić (© AFP)

Udinese opět zklamalo, Hellas ubránil bod

Udinese opět mělo jasnou převahu a dokázalo si vytvořit množství šancí, ale proměnit zvládlo jen jednu. Hostující brankář Montipò svými zákroky vydřel pro Hellas důležitou remízu.

Hellas se pomalu ale jistě zvedá ze dna ligové tabulky a dnes si chtěl připsat další úspěšný počin. Udinese totiž už dávno nepřipomíná tu překvapivou mašinu z podzimní části sezony. A navíc se hostům mimořádně povedl vstup do utkání. Už po čtyřech minutách totiž Darko Lazović napřáhl z větší vzdálenosti a jeho ránu tečoval obránce Rodrigo Becão natolik smolně, že brankář Silvestri zůstal jen oněměle přikován k brankové čáře.

Obrana "Zeber" se musela činit, protože se často ocitala pod tlakem soupeře. Magnani si naskočil na dlouhý pas, jenže jeho zakončení přizvedl obránce Bijol těsně nad břevno! Pak už začala přibývat práce i pro brankáře Montipa. Jako první ho trochu vyděsil Isaac Success, který zakončoval z několika metrů právě jen do něj. Montipò ale přišel o čisté konto o chvíli později. Beto si zpracoval ve vápně míč, udržel na svých zádech protihráče a pak poslal do druhé vlny míč nabíhajícímu Lazaru Samardžićovi.

Udinese se hnalo za vedoucí brankou a hodně blízko k ní měl jak Bijol, který zakončil jen těsně vedle tyče, tak po něm i Success. Jeho ránu zase pro změnu vykopl na poslední chvíli vracející se Hien! Montipa po změně stran zkoušel překonat Pérez hlavou a nepříjemně pálil taky Arslan, ale hostující brankář předváděl skvělé zákroky. Nakonec vydřel pro svůj tým cenný bod.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Naseroslosos23

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele