základní část, 25. kolo
05.03.2023 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hráči Sampdorie (© AFP)

Souboj o záchranu vítěze neměl, poslední Sampdoria jen remizovala bez branek se Salernitanou

Poslední celek italské Serie A nedokázal výrazněji oživit své naděje na záchranu ani proti konkurenční Salernitaně a po nepříliš zajímavém průběhu se s ní rozešel smírně v bezbrankovém poměru. Domácí výběr tak má v této sezóně stále na kontě jen dvě výhry a s dvanácti body ztrácí na sedmnáctou příčku Spezie propastných devět bodů. Hosté doposud posbírali pětadvacet bodů a jsou šestnáctí.

Calcio vstoupilo do utkání s mnohem větším elánem a první větší možnost si vypracovalo po necelé čtvrthodině hry, avšak Candreva po famózní kolmici za defenzivu protivníka příliš váhal se zakončením a brankáře Audera z bezprostřední blízkosti nepřekonal. Janovský klub se v následujícím průběhu k ničemu nebezpečnému nedostával a naopak mohl inkasovat krátce po odehrané půlhodině.

K přímému volnému kopu těsně před hranicí pokutového území se postavil Junior Sambia a míč kroutil k levé tyči, ale Audero se napnul v celé své délce a balón brilantním způsobem odvrátil do zámezí. Domácí se postupem času stále více dostávali do hry, jenže po vyložených možnostech nebylo ani vidu, ani slechu.

Sampdoria mohla rozhodnout o svém úspěchu zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem. Největší možnost domácího celku si vytvořil Mehdi Léris, jenž si navedl míč blíže do středu a ze čtrnácti metrů tvrdě vypálil, nicméně pozorný gólman Ochoa ho vyrazil před sebe a ve zbývajícím průběhu již k ničemu zásadnímu nedošlo.

Autor: Viktor Sandev / goal.com, livesport.cz, soccerway.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele