základní část, 23. kolo
20.02.2023 20:45 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

David Okereke pod tlakem Perra Schuurse (© AFP)

Turín v přestřelce jen remizoval s Cremonese

Cremonese se domů z Turína vrací jen s bodem, který mu moc nepomáhá. Nováček soutěže sice brzy prohrával, ale Turín dvakrát zaspal a Cremonese dovolil jít do vedení. To ale v závěru smazal Singo.

Cremonese stále odmítá pracovat s realitou, podle níž se po sezoně s první ligou rozloučí, byť všechny ukazatele tímhle směrem zatím směřují. Dnes navečer mělo Cremonese před sebou náročný výlet do Piemontu, kde jej čekal domácí Turín. A ten hrozil od prvních minut. Nejprve se do šance probíjel Tonny Sanabria, jehož úvodní střelu z úhlu fantasticky vyrazil mladý brankář Canresecchi.

Delší dobu se Turín nedokázal dostat do další velké šance, až ke konci poločasu se mu povedlo zahrávat standardní situaci. Mladý záložník Ivan Ilić se totiž pokoušel ve vápně soupeře obejít obránce kličkou, jenže místo aplausu tribun za svou práci se dočkal jen faulu. Sudí proto pískal penaltu a k ní se postavil právě Tonny Sanabria. Někdejší talent Barcelony se nemýlil, a Turín tedy vedl.

Jenže pokud si Turín myslel, že má svého soupeře na lopatkách, mýlil se. Cremonese hned po změně stran přidalo a zvýšená aktivita se mu vyplatila. V 55. minutě totiž odražený míč ve vápně napálil s přispěním tyče do sítě Franck Tsajdout a srovnal. To však nebylo všechno. Pickelovu ránu o pár minut později vytáhl Milinković-Savić nad břevno a patnáct minut před koncem už ani vysoký Srb nestačil. Střelu Davida Okerekeho ještě obrana Turína zablokovala, jenže balon se dostal k Emanuelemu Valerimu, a mladý Bek Cremonese napálil balon nechytatelně k tyči!

Turín se ovšem nespokojil s domácí porážkou a po pouhých čtyřech minutách srovnal na konečných 2:2! Po centru do vápna si přízemní nahrávku zpracoval Mirančuk a nahrál doprava na Wilfrieda Singa. Ten udělal kličku laxnímu obránci a napálil balon k tyči!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Naseroslosos23

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele