základní část, 10. kolo
16.10.2022 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lazio sérii neporazitelnosti "Zebrám" neukončilo, duel skončil 0:0

Na Stadio Olimpico se potkaly dva celky, které aktuálně oplývají skvělou formou, nicméně samotný zápas žádnou branku nepřinesl. Dominovaly defenzivy a to k nelibosti všem příznivcům ofenzivního fotbalu. V největší příležitosti orazítkoval břevno hostující Deulofeu, zatímco kapitán a kanonýr v jedné osobě Ciro Immobile nedohrál kvůli zranění.

Lazio bylo před důležitým zápasem v laufu a třikrát po sobě nasázelo svému soupeři v Serii A čtyři góly. Tentokrát ale narazilo na výborně fungující obranu Udinese a konečný bod je pro něj málo.

Ne že by byl zápas úplně bez šancí. Jenom v prvním poločasu byly k vidění tak tři gólovky, avšak žádná neskončila brankou. Ve 26. minutě mělo Lazio první loženku a proti Felipe Andersonovi musel zasáhnout brankář Silvestri. Chvíli nato lapil i hlavičku Milinkoviće-Saviće a byl nejvýraznější postavou probíhajícího dění.

Ve stejný okamžik musel kvůli zranění opustit hrací plochu kapitán domácích Ciro Immobile a to pro Lazio znamenalo velký problém.

Útočná síla Biancocelesti sice otupěla, ale náznaků šancí bylo pořád dost. A to i na druhé straně. Dominovaly však obě obrany, popřípadě brankáři Provedel se Silvestrim. Až v závěru utkání mohl domácím sebrat vítr z plachet Deulofeu, ale naneštěstí pro Udinese trefil jen břevno! Byla to největší šance celého utkání. Ve tříminutovém nastavení už se nic nestalo, takže duel skončil 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele