základní část, 14. kolo
08.11.2022 18:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Oslavy hráčů Spezie (© AFP)

Udinese prodlužuje trápení, v La Spezii jen remizovalo

Udinese znovu nevyhrálo, byť s prázdnou se z La Spezie nevrací. Na úvodní branku Recy totiž odpověděl ještě do šaten Lovrić. V nastavení pak odmítl rozhodnout Walace, když jenom orazítkoval břevno.

Spezia začala zápas proti Udinese aktivně a již v 11. minutě selhal v tutovce Nzola. Od Holma přitom obdržel skvělou přihrávku, jenomže koncovka Nzoly šla přímo do brankáře Silvestriho. "Zebry" podnikly první nebezpečnou akci až ve 20. minutě a Successovi se dokonce podařilo rozvlnit síť. Jeho branka však kvůli ofsajdovému postavení neplatila.

Byli to nakonec domácí, kdo načal střelecký účet utkání. Ve 33. minutě si zaběhl za obranu Arkadiusz Reca a krásným obstřelem ke vzdálenější tyči poslal Spezii do vedení. Odpověď hostí přišla před koncem prvního poločasu. Přitom všechno mohlo být jinak, kdyby Ampadu netrefil z tutové pozice jen břevno. Udinese pak předvedlo akci ve stylu nedáš-dostaneš. Success potáhl balón až do šestnáctky a po jeho přihrávce se trefil Sandi Lovrić.

Vyrovnaná partie pokračovala i po změně stran a bohužel už žádnou další branku nenabídla. Největší šance přišla až v nastaveném čase, když Walace napálil balón do břevna! Konečná remíza je zaslouženým výsledkem na obě strany, nicméně jak pro domácí, tak i pro hosty je to spíše ztráta.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele