základní část, 17. kolo
08.01.2023 12:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Tonny Vilhena (© AFP)

Salernitana remizovala s Turínem

Guillermo Ochoa přispěl svým výkonem k zisku jednoho bodu proti Turínu. Hosté měli v Salernu v prvním poločase více ze hry, ale mexický brankář předváděl jisté zákroky. Na úvodní branku Sanabrii odpověděl po změně stran Vilhena.

Už v deváté minutě se dostal k zajímavé koncovce patou český obránce ve službách Býků David Zima, ale brankář Ochoa jeho úmysl vystihl a případnému gólu zabránil. Jen o tři minuty později byl mexický brankář znovu ve střehu a tentokrát vychytal Radonjiće.

Granata byla nebezpečnější, po půlhodině hry se přihlásil o slovo hlavičkující Buongiorno a ke smůle hostů jen těsně minul. Turín si vše vynahradil ve 36. minutě, kdy konečně prolomil bezbrankový stav. Lazaro výborně nacentroval na malé vápno a Antonio Sanabria hlavou překonal Ochou. Bránit vzdušný prostor dělalo Salernitaně velké problémy a Turín toho mohl ještě do přestávky využít, jenomže Schuursova hlavička skončila na tyči.

Salernitana rozhodně nebyla lepším týmem, přesto se jí na začátku druhého dějství podařilo vyrovnat. Základem úspěchu byl ubráněný rohový kop a rychlý protiútok, po kterém Tonny Vilhena krásně trefil balón k tyči.

Turínští se ve druhém poločase už do šancí nedostávali. Výjimkami byla Mirančukova střela i Rodríguezův pokus. V obou případech zaslouží pochvalu Ochoa. Rozuzlení nepřinesl ani dlouhý nastavený čas, takže body se musely dělit.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele