základní část, 29. kolo
08.04.2023 18:30 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Federico Ceccherini (© AFP)

Hellas otočil utkání se Sassuolem v nastavení

Hellas předvedl naprosto fantastickou práci a v domácím utkání dokázal otočit zápas se Sassuolem! Hosté se sice díky Harrouimu dostali do vedení, ale Ceccherini s Gaichem v závěru připsali body Hellasu.

Hellas stál dnes navečer před hodně náročným úkolem. Měl zastavit Sassuolo, které ale nabralo skvělou rychlost a málokterý soupeř mu doopravdy stačí. Minimálně v prvním poločase to ovšem moc znát nebylo. Neroverdi se nemohli pořádně dostat do tempa, Hellas velmi dobře pokrýval prostory, z nichž by hosté mohli udeřit. Čas plynul a my jsme neviděli žádnou pořádnou šanci, střelu, prostě nic, o čem by se dalo psát.

Tenhle stav trval až do 35. minuty, v níž se konečně z první šance změnilo skóre. Na začátku celé akce stál, respektive se rozběhl Domenico Berardi. Přihrávku pak namířil do středu vápna, kam si naběhl Abdou Harroui, a ten následně přesnou ranou prostřelil pozdě zasahujícího brankáře Montipa - 1:0 pro Sassuolo.

Hellas se ještě do konce první půle snažil něco s výsledkem udělat, ale jeho přihrávky, jakkoli byly četné, často postrádaly přesnost. A s tím se útok vytváří špatně. Po změně stran se ještě dvakrát pokoušel prosadit Pinamonti. A pak to přišlo. Pět minut před koncem našel Ngonge Federica Ceccheriniho a ten srovnal. A to nebylo všechno, protože v páté minutě nastavení chybovala hostující obrana, brankář Consigli nahrál přímo na kopačky Adolfu Gaichovi a ten z pětadvaceti metrů poslal balon přímo do opuštěné brány!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele