základní část, 15. kolo
13.11.2022 15:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

M'Bala Nzola (© AFP)

Hellas podlehl i Spezii a jeho situace je kritická

Ještě loni Hellas pokukoval po evropských pohárech a letos bude mít co dělat, aby se v nejvyšší soutěži zachránil. Veronský celek doma podlehl Spezii 1:2 a na nesestupové pozice už ztrácí osm bodů! Právě Spezia svojí výhrou zařídila, že rozdíl mezi sestupem a záchranou je aktuálně šestibodový.

Spezia se raduje a nutno podotknout, že po zásluze. Po prvním poločase však svítilo opačné skóre a Hellas vedl na Stadio Bentegodi 1:0 brankou Simona Verdiho. Jeho branka ve 31. minutě byla jediným světlým momentem v průběhu první půle, který byl obecně velmi bojovný. Ve 43. minutě musela Spezia poprvé střídat a zraněného brankáře Dragowskiho nahradil Zoet.

Hosté museli ve druhém poločase dotahovat a to se jim podařilo v 54. minutě. M'bala Nzola z hranice šestnáctky krásně obstřelil Montipa a srovnal na průběžných 1:1. O chvíli později byl na druhé straně ve velké šanci Lasagna a skvělý zákrok předvedl Zoet. Spezia dokonala obrat dvacet minut před koncem a byl to opět M'bala Nzola. Bourabia centrem vracel balón do pokutového území a Nzola hlavou vstřelil svůj druhý gól.

I poté byli k vidění další šance a to na obou stranách. Z pohledu Spezie mohl zvýšit Bourabia, za domácí zase odmítl vyrovnání Lasagna. Utkání bylo napínavé až do úplného konce, včetně nastaveného času, ovšem změnu už nepřineslo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele