základní část, 2. kolo
21.08.2022 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Marko Arnautović (© AFP)

Bologna si jen dělí body s Hellasem

Bologna sice nad Hellasem rychle vedla, ale na tři body to nakonec nestačilo. Ještě do konce první půle Hellas srovnal a Bologně moc nepomohlo ani vyloučení Riccarda Orsoliniho.

Hellas v létě v podstatě oslabil, ale stejně chtěl z Bologny přivézt nějaké body. Začal hodně aktivně a prakticky ještě v první minutě nastřelil po rychlé kombinaci břevno Skorupského brány! Následně se do šance dostal Kevin Lasagna, který ale poslal míč tvrdou ranou těsně vedle tyče. Hellas na svého soka vlétl jako uragán, ale stejně rychle kapituloval. Nedal si pozor vzadu a ve 21. minutě nechal volného Marka Arnautoviće zakončovat rychlý kontr - 1:0 pro domácí.

S další nebezpečnou dávkou spěchal na hostující bránu Riccardo Orsolini, jenže toho v poslední chvíli zradila koncovka. A Hellas trestal. Počkal si na tu nejvhodnější možnou chvíli, 43. minutu. Stačil k tomu jeden povedený centr a perfektní výskok robustního Thomase Henryho. Jenže o pouhou minutu později Bologna málem znovu úřadovala. Do úniku se dostal rychlonohý Riccardo Orsolini a poradil si perfektně. Jenže do věci se vložil VAR a gól kvůli jeho ofsajdu odvolal!

Druhá půle už zůstala za očekáváním, protože postrádala jakoukoli atraktivitu. Snad až v 70. minutě se do nějaké větší šance dostal Marko Arnautović. Jediným dramatickým momentem se tak stala minuta 79. minuta, v níž si Orsolini prohodil fotbalem s karate a po brutálním faulu do obličeje soupeře dostal rovnou červenou kartu.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele