základní část, 3. kolo
28.08.2022 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Fiorentina si s Neapolí rozdělila body bez branek

Ve Florencii padl jeden gól, ale sudí ho neuznal pro ofsajd. Takže se domácí Fialky rozešly s Neapolí smírně a bez branek.

Na Florencii čekalo velké představení a kdo se dostal do ochozů, ten si mohl libovat. Aspoň před výkopem sliboval tenhle duel hodně ofenzivní podívanou plnou šancí, bojovnosti, emocí a zkrátka všeho, co máme na calciu tak rádi. Dva progresivní trenéři s kvalitními týmy se potkali možná ještě ne v ideální formě, ale i tak jejich výběr základních jedenáctek sliboval zajímavou show.

Premiérového startu za nový tým se dočkal český záložník Anotnín Barák i přesto, že se spoluhráči zas tak moc času nestrávil. Trenér Vincenzo Italiano mu ale očividně věří a proto ho nasadil i do tak očekávaného šlágru. Je pravda, že svým tempem utkání trochu zaostávalo za očekáváním a na první šanci jsme čekali poměrně dlouho. Neapol, jindy rychle kombinující, měla dnes problémy v mezihře a Fiorentina hrála prim.

O to překvapivější byla minuta 43. Partenopei se v ní dostali do vedení, když Milenković tečoval centr Zielińského a balon se dostal k Victorovi Osimhenovi. Zkušený snajpr ho napálil do sítě, ale jeho gól nemohl být uznán. Osimhen se totiž v době nahrávky pohyboval v ofsajdu!

Druhý poločas nebyl o moc lepší a herně oba týmy značně zaostávaly za svým potenciálem. Abych hráčům nekřivdil, oba týmy si vypracovaly své šance. V 51. minutě spálil Lozano obrovskou šanci, když prakticky ze dvou metrů hlavičkoval mimo! V domácích barvách pálil zajímavě Antonín Barák, ale nakonec jeho rána skončila těsně vedle.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4,05-3,91. Přesně o 1- o 2 a více. Snad jeden z těch dvou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele