6. kolo
26.09.2021 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Domenico Berardi (© AFP)

Sassuolo duel s nováčkem zvládlo

Nejtěsnější výhru si připisuje Sassuolo, které doma hostilo nováčka ze Salerna. Hosté po svém postupu do Serie A ještě nevyhráli a to bude platit i po víkendu. Jedinou branku vstřelil ve druhém poločase Domenico Berardi.

Salernitana přitom nevstoupila do zápasu špatně a už ve 3. minutě poprvé prověřil brankáře Consigliho slovenský hráč Norbert Gyömbér. Sassuolo pak získalo pevnější půdu pod nohama a pozornost Belece zase vyzkoušel táhlým pokusem Maxime López. Za další dvě minuty to pro změnu zkusil technicky Boga, ale branku netrefil. Převaha neroverdi se postupně zvyšovala a před koncem poločasu se domácí dožadovali pokutového kopu. Sudí Giua nejprve penaltu odpískal, ale opakovaný záběr ho přesvědčil o opaku.

Nejdůležitější moment celého utkání nastal v 54. minutě. Boga výborně zatáhl balón k brankové čáře a načechral ho na malé vápno, kam vlétl hlavičkující Domenico Berardi! V tu chvíli ještě italský reprezentant netušil, že vstřelil vítězný gól.

Sassuolo chtělo rozhodnout druhou brankou, ale Salernitaně se podařilo všechny jeho pokusy přežít. Blízko vyrovnání byl v 67. minutě Bonazzoli, nicméně jeho pokus směřující do branky odkopl Rogério. Čtvrthodinu před koncem zase neuspěl Scamacca, jehož tvrdou ránu Belec zlikvidoval. Neuspěl ani nepřesně hlavičkující Símy a to bylo také to poslední, co se v zápase událo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele