2. kolo
27.08.2021 18:30 CET
3 : 0
(1:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Ignacio Pussetto otevírá skóre (© AFP)

Udinese slaví tři body, Venezia dostala tři branky

Udinese zvládlo fantasticky dnešní duel a připsalo si zcela po právu tři body. Do sítě nováčka z Benátek totiž nasázelo čtyři branky, z toho rovnou tři regulérní.

Udinese startovalo domácí zápas na stadionu Friuli jako favorit a hodlalo dostatečně využít nezkušenosti a dost možná i nepříliš velké kvality Benátek. Paradoxně to ale byli právě domácí, kdo se jako první musel bránit. Už po šesti odehraných minutách se totiž Dennis Johnsen dostal za obranu Zeber a mířil do zakončení. Jenže brankář Marco Silvestri skvěle vyběhl a rukou jeho lob vyrazil!

Udinese se vzchopilo a po čtvrthodince hry nechybělo mnoho, aby Walace vstřelil první branku. Jenže s pomocí teče Benátky přežily. Moc dlouho jim to ale stejně nepomáhalo. Jejich nedůrazná obrana totiž nelapila centr mířící na Ignacia Pussetta, který si míč zpracoval a krásnou ranou napálil míč do sítě - 1:0.

Silvestri se musel doslova vytáhnout i pár minut po změně stran, ale dokázal to včas, takže David Okereke musel jen sklopit zrak. Následně Udinese málem odskočilo na rozdíl dvou branek, jenže po ráně Makenga a dorážce Pussetta pískal sudí ofsajd.

Udinese má ve svém kádru velmi zajímavé hráče a jedním z nich je kdysi supertalentovaný odchovanec Barcelony, Gerard Deulofeu. Ten dnes opět ukázal pohotové myšlení, protože pouhých osm minut po svém nástupu na hřiště zvýšil na 2:0. Doklepl totiž do sítě ránu Arslana poté, co obrana Venezie opět selhala.

V samém závěru, když do konce zbývalo jen pár vteřin, poslal obránce Stryger Larsen krásný míč do vápna, kam si naběhl rychlík Nahuel Molino a těsně před brankářem míč napálil s pomocí břevna do sítě - 3:0.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Uhráli bodík s Juventusem. Nedivil bych se , kdyby ztratili všechny tři s nováčkem .

Reagovat
smazaný uživatel

Neví, jak se vydělávají prachy .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele