6. kolo
26.09.2021 15:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Dušan Vlahović (© AFP)

Fiorentina vydřela výhru v Udine, rozhodl Vlahović

V popředí tabulky se nadále drží Fiorentina, která tentokrát získala tři body na půdě Udinese a stačila mu na to jediná branka. O tu se postaral už v 16. minutě z pokutového kopu Dušan Vlahović. Zebry měly svoje šance, ale ani jedna neskončila gólem.

Fiorentina nastoupila v netradičních žlutých dresech, zatímco domácí v obvyklé černo-bílé kombinaci. A už po patnácti minutách bylo veselo. Walace přistrčil ve vlastním vápně Bonaventuru a sudí Ghersini odpískal pokutový kop. Dušan Vlahović má i letos velkou formu a s penaltou si vůbec nedělal problémy. Silvestriho poslal na druhou stranu a Fiorentinu do vedení

Udeřit mohlo i Udinese. Deulofeu si to po pěkné individuální akci pelášil na branku, ale Dragowski proti němu dobře vyběhnul. Ještě jednu příležitost si vytvořila i Viola. Pět minut před přestávkou hledal Odriozola před brankou Vlahoviće, ale tomu chyběl k zakončení do prázdné branky krok.

Na vyrovnání či případný obrat mělo Udinese ještě spoustu času, nicméně šance, které si vytvářelo ne a ne proměnit. Beto krásně kroutil balón k tyči, ale Dragowski se tam rychle přesunul a balón vyrazil. O chvíli později si poradil i se střelou Makenga a na druhé straně se nenechal zahanbit ani Silvestri po ráně Saponary.

Pět minut před koncem měly Zebry velký závar, který také neskončil gólem. Deulofeovu ránu vyrazil Dragowski a další pokusy obrana Violy zablokovala. Udinese se nedočkalo ani během pěti minutového nastavení a s Fiorentinou doma prohrálo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele