5. kolo
23.09.2021 18:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Ciro Immobile (© AFP)

Turín FC se rozešel s Laziem remízou 1:1

Ani ve čtvrtém soutěžním zápase v řadě nedokázalo Lazio zvítězit a tentokrát si veze z Turína jenom bod. Pro Biancocelesti je to pochopitelně další ztráta za vytouženými cíli a to mohlo být v Turíně ještě hůř, protože remízu zařídil až v nastaveném čase Ciro Immobile.

Na lavičce Lazia znovu chyběl potrestaný Sarri, takže z lavičky všechno řídil jeho asistent Martusciello.

Lazio mělo v úvodu utkání o něco více navrch, ale obě strany s vyloženými šancemi otálely. Nebyla to kvalitní podívaná a jediný okamžik, který diváky zvedl ze sedadel, se odehrál před koncem prvního poločasu. Po centru Ainy hlavičkoval Antonio Sanabria a Pepe Reina předvedl prvotřídní zákrok.

Martusciello na lavičce Lazia se nemohl na výkon svých hráčů už koukat a hned po přestávce přichystal dvojí střídání. Rozhýbat ofenzivu měli Pedro a Sergej Milinković-Savić. Hned vzápětí měli Biancocelesti dobrou příležitost, ale na pobídku Felipe Andersona nikdo nezareagoval. Lazio dokázalo Granata sevřít ve vlastní šestnáctce, avšak obrana na čele s brankářem Milinkovićem-Savićem odolávala.

Ještě čtvrthodinu před koncem byl stav na stadionu bezbrankový, když v tom přesně odcentroval Singo a hlavičkující Marco Pjaca otevřel skóre utkání! Zhruba dvacet minut i s nastavením mělo Lazio na vyrovnání a velká příležitost se naskytla až v první minutě nastaveného času. Sudí Abisso nařídil po zákroku v šestnáctce pokutový kop a ten bezpečně proměnil obvyklý střelec Ciro Immobile.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
VejrTorinoFC

Viděl autor článku to utkání??? Jak může napsat, že Lazio sevřelo Granata ve vlastní šestnáctce?? To bylo spíš naopak.... Lazio začalo hrát až když dostali gol a i tak hráli kulový...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele