29. kolo
14.03.2022 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Ciro Immobile (© AFP)

Lazio opět velebí Immobileho. Tentokrát rozhodl proti Venezii

Lazio si díky jediné trefě svého talismanu Cira Immobileho poradilo s bojovnou Venezií a připsalo si do tabulky důležité tři body. Díky nim přeskočilo svého městského rivala a momentálně se usadilo na páté příčce.

Delší dobu se Lazio zahřívalo do provozní teploty a poprvé výrazně zahrozilo až v 15. minutě. Po čtvrthodince odehraného času se ke standardní situaci postavil Milinković-Savić a zvolil přímou střelu na bránu. Tím ale brankáře Mäenpäu nezaskočil a zkušený brankář kontroloval směr letu bez potíží. Po půlhodině hry ho zase protáhl brazilský driblér Felipe Anderson, který ale v samostatném náběhu neuspěl a mířil těsně mimo.

Jinak toho ale Lazio směrem dopředu moc nepředvedlo, snad vyjma nevynuceného a nafilmovaného pádu Zaccagniho ve vápně, který sudí neopomněl ocenit žlutým kartónkem. Start do druhé půle ale vyšel Laziu mnohem víc. Po čtyřech minutách sehrál brilantní a rychlou akci na jeden dotek Alberto s Immobilem a italský kanonýr mířil přesně. Jenže sudí po nápovědě od VARu gól kvůli Milinkovićově-Savićově ofsajdu neuznal!

Immobile ale šel za dalším gólem a nečekal na něj ani tak moc dlouho. Tentokrát Laziu VAR pomohl, protože se sudí vrátil k situaci ve vápně a nabídl Immobilemu penaltu. Tu italský kanonýr proměnil a mohl se radovat. Jednalo se o jeho osobní rekord, který zůstane v análech Lazia na hodně dlouho. Dal totiž svou 144. ligovou branku za Lazio, čímž předstihl i slavného Silvia Piolu a stal se historicky nejlepším střelcem Lazia v Serii A! Král je mrtev, ať žije král...

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele