3. kolo
12.09.2021 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Udinese (© AFP)

Udinese pokračuje v povedeném začátku, v La Spezii zvítězilo 1:0

Už sedm bodů po třech zápasech má na svém kontě Udinese Calcio. "Zebry" získaly další tři body v La Spezii, kde vsítil jedinou branku minutu před koncem Lazar Samardžić.

První zajímavá situace se naskytla po jedenácti minutách. Souboj brankáře Zoeta s Pussettem vyhodnotil sudí jako penaltový, ale po shlédnutí záznamu svůj původní verdikt odvolal a hostujícímu hráči udělil žlutou kartu za simulování. Jinak to na hřišti žádná hitparáda nebyla. Až pět minut před koncem mělo Udinese zajímavou možnost, avšak Zoet skokem k tyči balón vyrazil na rohový kop.

První poločas žádnou branku nepřinesl a bezbrankový stav dlouho platil i po změně stran. V 60. minutě nebezpečně vypálil Deulofeu a Zoet svůj tým opět podržel. Na druhé straně si zase Silvestri bez problému poradil s dalekonosným pokusem.

Pět minut před koncem zápasu mohla Spezia zasadit "Zebrám" zničující úder. Střela Verdeho už překonala Silvestriho ale toho na brankové čáře zastoupil Nuytinck! To byla zahozená stoprocentní gólovka a Spezia toho později litovala. V 89. minutě totiž dostal na hranici šestnáctky prostor Lazar Samardžić a přesně umístěnou střelou utkání rozhodl.

Na vyrovnání už měla Spezia málo času. Sudí sice nastavil dlouhých sedm minut, ale Udinese si nejtěsnější náskok pohlídalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele