21. kolo
09.01.2022 20:45 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Grigoris Kastanos (© AFP)

Hellas doma padl, překvapila ho Salernitana

Salernitana ještě žije! Ligový nováček totiž dnes večer překvapivě porazil lepší Hellas, byť míč měl na kopačkách oproti domácímu týmu ve zlomku času.

Hellas poměrně rychle odhadl, kde bude hlavní slabina Salernitany, a zkoušel dobýt její území pomocí centrů a dlouhých nákopů. Jenže dlouho se žádný z nich neujal a domácího favorita ve Veroně trestala vlastní nepřesnost. A taky jedna situace z 29. minuty. Salernitana se dlouho neměla k větší aktivitě, ale tehdy se po Günterově faulu z penalty prosadil Milan Djurić a Salernitana kupodivu vedla.

Už o dvě branky mohla Salernitana vést poté, co pět minut před koncem první půle šel do útoku Cedric Gondo, jehož důraznou hlavičku ale zlikvidoval brankář Pandur. Ten stále držel šance Hellasu nad vodou, jen mu jeho spoluhráči moc nepomáhali.

Druhá půle už nabídla několik větších šancí a taky víc branek. Hellas potřeboval víc akce a do hry byli vyslání Barák s Kalinićem. Což neslo své ovoce, protože Hellas v 63. minutě srovnal krok. Záložník Veloso dokázal najít lépe postaveného Darka Lazoviće, který technickým pokusem z úhlu propálil brankáře Vida Belece!

Jenže ani to Hellasu nestačilo k bodům. Reakce ligového nováčka na sebe totiž nenechala dlouho čekat. Po sedmi minutách totiž Salernitana zahrávala standardku z velmi dobré pozice a Grigoris Kastanos nádhernou ranou zakroutil míč mimo dosah brankáře Pandura! Hellas už víc nedokázal a na vině byla i červená karta pro záložníka Ivana Iliće.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To by mohl být krásný hromadáček. Ruznými výsledky se dá vydělat více, než pobíháním po hřišti jako banda buzerantu.

Reagovat
smazaný uživatel

Odhadem ještě 4-5 krát do konce sezony nám Verona ukáže , coumí.

Reagovat
REPLIKATOR

Korupčníci

Reagovat
smazaný uživatel

To je všude. Sport nevyjímaje. Jen toho umět využít .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele