13. kolo
22.11.2021 18:30 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Antonín Barák (© AFP)

Hellas v nastavení přetlačil Empoli, gólem a asistencí se blýskl Barák

Už na deváté místo tabulky poskočil po pondělní dohrávce veronský Hellas. Domácí celek porazil Empoli 2:1 a český záložník Antonín Barák se blýskl jedním gólem a asistencí. Azzurri byli na Stadio Bentegodi blízko bodu, avšak v nastavení inkasovali z kopačky Adriena Tamezeho.

Antonín Barák byl vidět už v úvodu utkání, kdy se sice střelecky neprosadil, ale táhl několik nadějných akcí domácích. Empoli se vlastně postaralo o první vyloženou gólovku. V 18. minutě práskl do balónu Henderson a Veronu zachránila spojnice! Jinak to žádná přehlídka gólových příležitostí nebyla. Dle očekávání se bojovalo o každý kousek hřiště a poločasový výsledek 0:0 příliš nepřekvapil.

Hellas chtěl ale jednoznačně získat tři body a v tomto úkolu mu po přestávce přišel pomoci Lazović. A byl to nový muž na hřišti, který ve 49. minutě odcentroval a Antonín Barák hlavou zařídil Hellasu vedení. O chvíli později našel aktivní Barák centrem Caprariho, ale ten branku minul.

Vedení vydrželo domácím do 67. minuty. Günter nedokázal odkopnout sklepnutý balón a Simone Romagnoli už jen jistil jeho cestu za brankovou čáru - 1:1. Oba týmy pak mohly utkání strhnout na svojí stranu. Střelu Bandinelliho vytěsnil Montipó a na druhé straně Tameze zakončil vedle pravé tyče.

Už to vypadalo, že utkání skončí dělbou bodů, když v první minutě nastaveného času rozhodl Adrien Tameze. Barák přistrčil Tamezemu balón a na jeho křižnou střelu k tyči Vicario nedosáhl. Empoli mělo ještě zhruba pět minut na odpověď, ale vedení 2:1 si už Hellas pohlídal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V 9. a 11. kole brali sázkovky. Ve 13. a 15. jsou sázkaři na řadě. Snad i ve 14. a taky 16.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele