19. kolo
22.12.2021 18:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Gaetano Castrovilli (© AFP)

Duel Hellasu s Fiorentinou přinesl očekávanou remízou

Dělbu bodů přineslo utkání na stadionu Bentegodi ve Veroně. Domácí Hellas nad Fiorentinou dlouho vedl, ale výsledek neudržel. Na gól Lasagny zareagoval až devět minut před koncem Castrovilli.

Začalo se opatrně a úvodních deset minut nepřineslo žádný zajímavý okamžik na obou stranách. Fiorentina měla územní převahu, ale jak už to někdy bývá, ke vstřelení gólu to nemusí stačit. V 17. minutě to hosté pocítili, protože Hellas z první vážně akce udeřil. Caprari vysunul Kevina Lasagnu a na jeho pohotovou koncovku Terracciano nestačil.

Fiorentina si dál ponechávala velkou územní převahu, ale dobře fungující defenziva Verony jí do ničeho zásadního nepustila. Naopak ve 34. minutě mohl využít nešťastného podklouznutí Igora Simeone, jenomže balón před prázdnou branku netrefil. Fiorentina nebyla schopná za poločas vystřelit na branku a pokud chtěla změnit nepříznivý vývoj, musela po přestávce přidat.

Určité oživení měl přinést střídající Gaetano Castrovilli, ale Hellas se nadále bez problému bránil. Domácí dokonce získali větší jistotu na balónu a postupně převážili držení na svojí stranu. A paradoxně právě to jim k udržení výsledku nepomohlo. V 81. minutě zachytil rozehrávku Vlahović, následně posunul balón na Teržiće a jeho přízemní centr dopravil do sítě Gaetano Castrovilli - 1:1.

Remízu nechtěl ani jeden tým a závěrečných deset minut přineslo zajímavé okamžiky na obou stranách. Vlahoviće na poslední chvíli zablokoval Šutalo a na druhé straně Honglova rána nadělala Terraccianovi problémy, ale v síti neskončila. Duel Hellasu s Fiorentinou tak skončil celkem očekávanou remízou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele