37. kolo
14.05.2022 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Federico Bonazzoli (© AFP)

Salernitana veze z Empoli bod

Fotbalisté Salernitany stále bojují o záchranu seč jim síly stačí a v sobotu odpoledne získali bod v Empoli. Jakou nakonec bude mí váhu ukáže až závěr sezony. Empoli vedlo brankou Cutroneho, avšak Salernitana po změně stran srovnala, když se trefil Bonazzoli a pak dokonce neproměnila pokutový kop.

Salernitana v posledních týdnech šlape jako hodinky a výrazně oživila své šance na záchranu. Ještě nedávno poslední tým soutěže neprohrál už sedmé utkání v řadě a v oněch zápasech získal dohromady patnáct bodů.

I na stadionu Carla Castellaniho to neměla jednoduché, nicméně už v 7. minutě se mohla ujmout vedení, kdyby hlavičku Djuriće nezastavil na brankové čáře obránce Parisi. Do vedení šli nakonec domácí a to po pěkné akci ze 31. minuty. Asllani parádní kolmicí vysunul Patricka Cutroneho, jehož přesně mířená střela k tyči skončila gólem. Salernitana si sice držela mírnou územní převahu, ale tu nedokázala nijak zužitkovat.

Na začátku druhého poločasu mělo Empoli velkou možnost odskočit na rozdíl dvou branek a dost možná utkání rozhodnout, ale střelu Verreho zlikvidoval brankář Sepe. Na druhé straně se činil i Vicario a po střele Cutroneho zase zvonila tyčka. Hektickou fázi zápasu udržel z pohledu Salernitany Sepe, jenž v další tutovce vychytal Bandinelliho i Bajramiho.

Salernitana si nakonec pomohla rohovým kopem čtvrthodinu před koncem. Balón propadl v pokutovém území a Federico Bonazzoli akrobaticky srovnal na konečných 1:1. Salernitana mohla dokonce vyhrát, ale devět minut před koncem neproměnil pokutový kop Perotti! Výtečný zákrok přitom předvedl Vicario.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
FOKER

Salernitana neprehrá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele