20. kolo
27.04.2022 18:00 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Pablo Marí (© AFP)

Zebry rozšlapaly Fialky, Fiorentina schytala debakl

Fiorentina chtěla využít odloženého kola k posunu vpřed, ale místo toho udělala dva kroky zpátky. Udinese její obranu naprosto rozsápalo a brankář Terracciano lovil míč ze své sítě čtyřikrát!

Dlouhou dobu se Viola držela srdnatě hodně blízko pohárovým příčkám. Ale v poslední době si zvykla až nečekaně klopýtat. Dnes toho v dohrávce odloženého 20. kola chtělo využít Udinese. A začalo naprosto fantasticky. Po pouhých dvanácti minutách klidného bezvětří totiž Zebry udeřily. Obránce Pablo Marí proběhl až do vápna a protože ho nikdo natěsno nebránil, vypálil. A střela se mu povedla skvěle, jelikož Terracciano dělovku pod břevno nezachytil.

O chvíli později si Jean-Victor Makengo dokázal tělem odstavit dva hráče a projít až do vápna. Jenže tam moc dlouho čekal a když už se rozhodl vypálit, byl jeho pokus zablokován. Udinese tepalo obranu Fialek dál a deset minut před koncem přidalo pojistku. První ránu kličkujícího Udogieho ještě Terracciano vyrazil, ale na dorážku zase volného Deulofeua už nárok neměl.

Stejný hráč se jen o pár chvil později probil k další ráně, ale tentokrát už si s ním poradil obránce Milenković. Deulofeu se málem prosadil i po změně stran, jenže tentokrát ho skvělým vyběhnutím a ještě lepším reflexem vychytal Pietro Terracciano. O chvíli později musel zasahovat hostující brankář Silvestri, když ho tvrdou ranou málem nachytal Maleh.

Na hřišti řádil jediný tým a to Udinese. Patnáct minut před koncem střílel levačkou Molina jen do Terracciana a po něm napálil tyč Destiny Udogie. Přeci jen se však Udinese dočkalo ještě třetího zásahu. Walace si naběhl na střed vápna a jeho dělovku tečoval smolně do vlastní brány stoper Igor. Když pak v páté nastavené minutě Destiny Udogie uzavřel skóre na hrozivých 4:0, zrodil se nečekaný debakl.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3,1-3,52. Když to říká bookmaker.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele