11. kolo
31.10.2021 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Dušan Vlahović (© AFP)

Vlahović opět ukázal svůj talent, Spezii sestřelil hattrickem

Jedenáct zápasů v první lize má za sebou tento rok odehraných Dušan Vlahović a vstřelil v nich už 8 branek. Dnes se hattrickem postaral o všechny tři body pro své "Fialky", kterým jeho výkon vynesl výhru nad Spezií.

Trenér Vincenzo Italiano je samozřejmě hodně vděčný za to, jakou šanci mu Spezia dala. I když dnes se ukázal jako velký nevděčník, aspoň v očích hostujících fanoušků. Jeho celek totiž přejel Spezii třemi góly a mohlo jich být ještě mnohem víc. Po půlhodině hry musel brankář Provedel řešit dvě nepříjemné rány v rychlém sledu a s oběma si poradil.

Kapituloval až ve 43. minutě, když byla po ruce Gyasiho ve vlastním vápně nařízena penalta. K ní se postavil domácí bomber Dušan Vlahović a bezpečně ji proměnil. Po hodině hry jeho galapředstavení pokračovalo, když obránce Odriozola po šikovné patičce Saponary centroval a Vlahović byl ve správnou chvíli na správném místě - 2:0.

Spezia neohrozila brankáře Teracciana v podstatě nijak, snad jen rána mladého kapitána Maggireho stála za zmínku. A tak mohla Viola vesele přidat další trefu. Nejprve Vlahović patičkou vybídl ke skórování Odriozolu, jenž však poslal míč po zemi těsně vedle tyče. Rychlý brejk "Fialek" ale o chvíli později vedl Callejón, jenž nahrál na přední tyč, a Dušan Vlahović završil patnáct minut před koncem vlastní hattrick!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za 1,61 vyhráli v 9. kole 3:0. Ted je kurz 1,55. To by měli taky . Mě stačí jeden jediný bodík.

Reagovat
smazaný uživatel

I za 1,54 by to neměl být problém . Bookmaker si zase honil kládu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele