29. kolo
13.03.2022 12:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Lucas Torreira vystřelil Fiorentině výhru nad Boloňou

Derby dell'Appennino rozhodla jediná branka Lucase Torreiry a Fiorentina po dvou zápasech bez výhry konečně získala tři body. Utkání zásadně ovlivnilo vyloučení Bonifaziho, ale také neproměňování šancí na straně Boloni.

Všechno mohlo být jinak, kdyby Boloňa proměnila obrovskou šanci, která se jí naskytla už v první minutě zápasu. Roberto Soriano se zjevil přímo před brankářem Terraccianem a balón poslal trestuhodně na břevno! V následujících minutách se hra trochu uklidnila a s další gólovkou přispěchali tentokrát domácí až ve 36. minutě. Brankáře Skorupskiho protáhl Biraghi.

Boloňa v průběhu prvního poločasu spálila ještě jednu stoprocentní gólovku. Poté, co Orsolini obešel Terracciana mohl zakončovat do prázdné branky a ke smůle hostů poslal balón jen do tyče! Plány na zisk bodů pak začaly dostávat vážné trhliny. Po druhé žluté kartě se musel poroučet ze hřiště Bonifazi a Viole se naskytla dlouhá přesilová hra.

I za těchto okolností si Fiorentina nedokázala vytvořit trvalejší tlak a nutno podotknout, že také ona měla smůlu v koncovce - Torreira podobně jako Soriano nebo Orsolini pálil do tyče. Domácí Viola se dočkala až dvacet minut před koncem. Biraghi poslal dlouhý centr na zadní tyč, následně se ke sklepnutému balónu dostal Lucas Torreira a zblízka rozvlnil síť.

Fiorentina kráčela za třemi body a oslabená Boloňa už nedokázala vzdorovat. Rossoblu dokonce ani jednou nevystřelili na branku a v Derby dell'Appennino opět prohráli.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele