31. kolo
07.07.2020 19:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Lazio opět prohrálo, Lecce famózně vítězí

Lecce zvládlo fantasticky utkání s lídrem a Lazio opět prohrálo. Římskému celku opět došly síly a zažívá menší krizi, což se dnes potvrdilo proti Lecce. To sice nedalo penaltu, ale kromě toho ještě zvládlo díky dvojici Babacar - Lucioni vstřelit další dvě branky!

Lazio chtělo dokázat, že náhlý úpadek formy je opravdu jen shodou nešťastných náhod a ničím dalším. Jenže tak úplně se mu to nepovedlo. Nedařilo se mu vlastně od začátku utkání. Už ve třetí minutě se po zpracování přihrávky uvolnil Mancosu a ze střední vzdálenosti vyslal střelu, která se pro brankáře stala nechytatelnou. Jenže radost z gólu netrvala pro domácí Lecce moc dlouho. Zasáhl VAR, který branku odvolal.

Uznal ale tu další, hned v páté minutě. Raketový start římského Lazia rezultoval ve špatnou nahrávku Lecce, které od brankáře posílalo do středu hřiště těžkou nahrávku. Té si všimli hráči Lazia, kteří okamžitě pálili na brankáře Gabriela. Ten sice ránu vyrazil, jenže jeho obrana před ním zklamala a Felipe Caicedo mohl dopravit míč v klidu do sítě - 1:0.

Lazio málem navýšilo vedení ve 24. minutě. To se Ciro Immobile po průnikové přihrávce dostal až před brankáře Gabriela, vyběhnuvšího gólmana však zblízka nebyl schopen prostřelit. A hned poté se prosadilo Lecce. Ve 30. minutě se míče u strany ujal Falco, který proběhl k praporku a ze strany centroval před bránu. Tam si všiml nabíhajícího Khoumy Babacara, který přesnou a pohotovou hlavičkou srovnal na 1:1!

Lazio přitvrdilo a dostalo se do další šance. Nejprve se hosté dožadovali penalty po údajné ruce, leč sudí nechal ve hře pokračovat. Do šance se proto dostal Felipe Caicedo, který ale hlavičkoval těsně nad břevno! Bylo to ale Lecce, které hrozilo víc. Ve třetí minutě nastavení trefil Calderoni ruku prvního obránce před sebou a Lecce zahrávalo pokutový kop. K němu se postavil sebevědomý Mancosu, jenže s penaltou nenaložil nejlépe a překopl bránu!

Lecce se každopádně hnalo za vedením a jak skončilo první poločas, tak začalo i poločas druhý. Po nakrátko zahraném rohovém kopu následoval centr a povedená hlavička o zem od kapitána Fabia Luciniho skončila v bráně, takže Lazio šokujícím způsobem prohrávalo!

A Lecce dál hrozilo. Antonín Barák pálil krátce po vstřeleném gólu velmi dobře ze střední vzdálenosti, leč narazil jen na připraveného brankáře Strakoshu. Lecce ale muselo dávat pozor i na obranu. Gabriela už překonal hlavičkující hráč, jenže zastoupil ho na brankové čáře pohotový Petriccione! Deset minut před koncem se snažil zakončovat Sergej Milinković-Savić, jenže volejem pálil jen do Gabriela! Ve třetí minutě nastavení se navíc zbláznil Patric, který kousl protihráče do ruky a oslabil svůj tým.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Elmas

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Co brečí ježiš...no tak ho kousl no... má se tomu zasmát, říct mu že je debil a hrát dál...hysterka...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele