26. kolo
08.03.2020 18:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udinese se rozešlo s Fiorentinou bez branek

Bez diváků a bez gólů, tak dopadlo utkání na Stadio Friuli v Udine. Oba celky si vytvořily některé šance, které ale neproměnily. Fiorentina mohla dvakrát trestat v průběhu prvního poločasu, Udinese zase zazdilo vloženku po změně stran.

Nebyl to v prvním poločase zrovna ofenzivní fotbal a komorní atmosféra se nejspíše na předváděnou hru obou celků podepisovala. O něco pilnější bylo ve střelbě Udinese, avšak mělo to háček - "Zebry" vůbec netrefovaly branku. Přesto nakonec došlo k dvěma velkým šancím a to na straně Fiorentiny. První přišla po půlhodině hry, ale centr Mandragory nedokázal usměrnit do sítě hlavičkující Stefano Okaka! Hostům se naskytla ještě jedna velká možnost v závěru prvního poločasu a brankář Mussa měl velké štěstí, protože Nikola Milenković po závaru orazítkoval tyčku.

Do druhého poločasu to chtělo výrazně přidat, především na straně domácích, kteří ani jednou netrefili prostor mezi třemi tyčemi. Obraz hry byl ale velice podobný, v 71. minutě doslova odmítl vedení Fofana, který se dostal až před branku Dragowskiho, ale branku nepochopitelně a hlavně trestuhodně přestřelil!

Bezbrankový stav mohl ještě v nastavení odmítnout Federico Chiesa, ovšem Jan Musso jeho ránu skokem zneškodnil. Branka v Udinese nepadla a remíza 0:0 je ztrátou pro obě mužstva.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele