6. kolo
29.09.2019 12:30 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Neapol porazila Brescii 2:1, za hosty poprvé skóroval Mario Balotelli

Porážka 0:1 od Cagliari je pro tentokrát zapomenuta. Neapol další domácí překvapení nedovolila a byť vyhrála těsně, Brescii nakonec porazila. Za hosty se poprvé prosadil Mario Balotelli, ovšem to už Parthenopei vedli o dva zásahy díky trefám Driese Mertense a Kostase Manolase. Neapol se zároveň naladila na další utkání Ligy mistrů.

Fanoušci Neapole utrpěli v minulém kole šok, když jejich miláčci doma nečekaně prohráli s Cagliari. Herně to však v podání Ancelottiho svěřenců nebylo zlé, Neapol měla velké množství příležitostí, které ale neproměňovala.

V zápase proti nováčkovi z Brescie to bylo podobné s jedním velkým rozdílem. Parthenopei totiž vstřelili rychlý gól a tím se uklidnili. Ve 13. minutě byl Dries Mertens připraven na možnou dorážku z druhé vlny a z malého vápna propálil Joronena. Hostující brankář měl pak několik dobrých zákroků, jako proti střele Llorenteho. Domácím také nebyla uznána branka, to když Manolas před tím, než dostal balón do sítě, zahrál rukou. Ve 38. minutě trefil boční síť Mertens a na sklonku prvního poločasu se Azzurri dočkali ještě jednoho gólu. Nejvýše do vzduchu se po rohovém kopu pověsil Kostas Manolas a hlavou pro domácí zvýšil.

Hlavní rozhodčí neuznal ještě jeden gól po změně stran, přičemž úspěšnou Tonaliho ránu narušil předchozí faul v podání Bisoliho. Brescia se za nepříznivého stavu nevzdávala a v 67. minutě vykřesala naději. Po rohovém kopu zůstal v šestnáctce nebráněný Mario Balotelli a hlavou vstřelil svůj premiérový gól v dresu nového zaměstnavatele. Brescia zdramatizovala vývoj utkání a je pravda, že Neapol v závěru znervózněla. Domácí si však těsné vedení pohlídali a pár dní starou porážku odčinili vítězstvím.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele