37. kolo
29.07.2020 19:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Hellas si bez problému poradil se sestupujícím SPALem

Pohodové vítězství si na své konto připsal Hellas, který v předposledním kole přivítal jistého sestupujícího SPAL. Základ vítězství byl položen už v prvním poločase, kdy se veronští prosadili dvakrát.

Utkání ve Veroně mělo jasného favorita v podobě domácího celku. SPALu se ani v samotném závěru sezony nedaří a nyní už je jasné, že skončí na posledním místě tabulky.

Hellas měl skvělý nástup a po jedenácti minutách už vedl o dva góly. Nejprve Samuel Di Carmine hlavou překonal Leticu a o pár minut později přidal i druhou branku, když po DiMarcově přihrávce stál ve správný čas na správném místě. SPAL mohl snížit po standardní situaci, ale ránu Petagny vytáhl Radunović. Hellas měl šance utkání ještě v prvním poločase rozhodnout, ale žádná z dalších šancí neskončila gólem.

Domácí se dočkali až po obrátce. Hned na začátku si Marco Davide Faraoni naskočil na rohový kop a hlavou zvýšil na 3:0. Tím byl zápas praktiky rozhodnut. SPALu by v tu chvíli pomohla rychlá kontaktní branka, ale na tu nedošlo. I když se ještě urodily některé šance na obou stranách, výsledek už se nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele