34. kolo
19.07.2020 19:30 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Jaromír Zmrhal dvěma góly rozhodl o vítězství Brescie

Český záložník Jaromír Zmrhal se stal ústřední postavou záchranářského klání mezi Brescií Calcio a SPALem. Jeho dva góly ještě udržely naději na konečnou záchranu, kdežto SPAL odsoudily rovnou do nižší soutěže.

Pozice Brescie se ale nijak zásadně nezměnila, protože své utkání zvládl i FC Janov. Čtyři kola před koncem soutěže tak ztrácí Brescia na nesestupovou pozici stále propastných devět bodů.

Jaromír Zmrhal začal v základní sestavě podobně jako další český hráč Aleš Matějů. Po ruce druhého jmenovaného měl SPAL k dispozici standardní situaci, kterou však nevyřešil dobře. Na větší šanci se ale čekalo dlouho a těsně před přestávkou to přišlo. Missiroli nádherně obloučkem přihrál Bryanu Dabovi, který si v rychlosti zpracoval balón a z úhlu jej dostal do sítě. Hosty vedoucí branka nakopla a ještě do poločasu byl blízko druhému gólu Tunjov, který vypálil vedle tyče.

Ve druhém poločase šli do akce Češi. Nejprve Aleš Matějů po přihrávce Torregrossy zamířil těsně vedle, čímž zároveň rozpoutal jedno spalování šancí za druhým. Brescia se dočkala až v 69. minutě, kdy neschopnost vstřelit gól ukončil Jaromír Zmrhal. Ex-slávistický záložník využil přiťuknutí Donnarummy a povedenou střelou srovnal na 1:1. Za chvíli sám Donnarumma dokonal obrat, ale kvůli ofsajdu branka neplatila. Brescia pálila a pálila, a tak znovu musel úřadovat Jaromír Zmrhal. Ve třetí minutě nastavení dostal přihrávku a utaženou placírkou k tyči vykřesal Brescii ještě malou naději na záchranu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
kattos

Zmrhal

Reagovat
berliner

Taky cumim

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle uz snad neni ani naděje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele