18. kolo
26.12.2018 12:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Gattuso skončí na lavičce AC, Rossoneri totiž ve Frosinone znovu ztratili

AC Milán nedokázal porazit ani předposlední Frosinone a po výsledku 0:0 skončí na lavičce trenér Gennaro Gattuso. Milánští předvedli špatný výkon, proti Frosinone měli jen jednu výraznější příležitost, zatímco domácí byli dokonce nebezpečnější. Milán se zároveň odmítl posunout na čtvrté místo, takže Lazio bude mít možnost odskočit.

Gennaro Gattuso dostal před tímto zápasem ultimátum, pokud jeho tým nezvítězí v následujících dvou zápasech, na lavičce Rossoneri skončí. AC Milán tedy hrál o hodně, ale v prvním poločase to vůbec nebylo znát. Frosinone bylo jednoduše řečeno lepším týmem.

Milán si sice jako první vytvořil velkou šancí, neboť vynikající individuální akci se prosadil Samu Castillejo aby následně orazítkoval tyč, ovšem to bylo ze strany hostujícího týmu všechno. Nechybělo moc a Milán mohl po prvním poločase klidně prohrávat. Nejprve se do vyložené příležitosti dostal Ghiglione a výborně musel zasáhnout Donnarumma a ve 37.minutě už vytáhlý brankář poprvé inkasoval z kopačky Ciana. Radost domácích příznivců však byla zbytečná. Rossoneri reklamovali faul a sudí Guida to po shlédnutí videa akceptoval a branku neuznal. ¨

Každopádně takovýto první poločas Gattuso ani sami fanoušci milánského velkoklubu nečekali. Po změně stran už byli červenočerní aktivnější, jenomže jejich hra postrádala jakoukoliv myšlenku a kreativitu. Velmi citelně přitom scházel křídelník Suso. Frosinone se naprosto bez problému ubránilo a doma získalo s Milánem bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

onlajny.com Novinári všetkých krajín spojte sa a dajte si po hube za tie kačice, ktoré vypustíte prostredníctvom webových, alebo tlačených stránok.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele