4. kolo
17.09.2017 12:30 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

US Sassuolo - Juventus FC 1:3

Dybala, Dybala a zase Dybala. Juventus dle očekávání zvítězil na Sassuolu a hlavní zásluhu na tom měla argentinská hvězdička, která vsítila hattrick. Alespoň čestný úspěch domácích obstaral Politano.

Juventusu se proti Sassuolu daří a potvrdil to i v tomto utkání. Stará dáma začala takřka okamžitě okupovat pokutové území domácího celku a netrvalo dlouho a ujala se vedení. Nejprve donutil Consigliho k zákroku střílející Pjanič a poté ho trefil z vyložené šance Higuaín. Skóre se poprvé hnulo v 16. minutě a to po parádní ráně z voleje v podání Paula Dybaly. Ten si naběhl na Mandžukičovu přihrávku a tvrdou ranou k tyči nedal Consiglimu šanci. Hra se poté trochu uklidnila a svojí šanci mělo i Sassuolo. Z hranice šestnáctky vystřelil Politano a Buffon byl na místě.

Stará dáma se výrazněji přiblížila vítězství krátce po změně stran. Hned ve 49. minutě si převzal přihrávku od Cuadrada Dybala, podíval se směrem ke Consiglimu a uklidil balón k tyči. Sassuolo překvapivě rychle snížilo a vrátilo se do zápasu. Adjapong si dobře převzal balón a ve snaze zakončit jej přihrál Matteu Politanovi, který snížil.

Výsledek 1:2 z pohledu domácích netrval dlouho. Paulo Dybala totiž v 63. minutě rozehrál volný přímý kop a precizní ranou završil hattrick. Na tuto ránu už Neroverdi recept nenašli a Staré dámě opět podlehli, tentokrát 1:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Co je Höwedesovi?

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Houfi

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele