16. kolo
10.12.2017 18:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Sassuolo doma zdolalo Crotone o jednu branku

Sassuolo nakonec zvládlo hodně důležité utkání s Crotone a ačkoli neproměnilo penaltu, stačily mu dva zásahy ze druhé půle na tři body. Crotone nadále balancuje na hraně sestupu.

Sassuolo mělo ideální šanci získat tři body a posunout se v tabulce kýženým směrem, protože s výhodou domácího prostředí hostilo Crotone. A to je ohrožené úplně stejně. Domácí poslali na trávník Mazzitelliho, Berardiho, Lirolu, Acerbiho nebo Pelusa s Politanem, zatímco Crotone se kromě nového trenéra spoléhalo na Rohdéna, Ajetiho, Cordaze či Toneva s Budimirem.

Sassuolo se trápí především střelecky a moc mu v tom nepomáhá ani domácí prostředí. Změnit to chtěl například rychlonohý útočník Matteo Politano, který postupoval v zajímavé šanci na bránu Alexe Cordaze, avšak z úhlu pálil jen do boční sítě! Brankář Crotone měl vůbec hodně práce a často musel zvyšovat hlas, aby napravil chyby svých obránců.

Až po třiceti minutách jsme se dočkali zajímavé střely přímo na brány, postaral se o ni záložník Missiroli. Jeho dělovka sice nebyla špatná, ale mířila do míst, kam brankář Cordaz v pohodě dosáhl. Kromě mnoha nepřesností jsme se v první půli dočkali také ofenzivně velmi chabého výkonu Crotone, které se do šancí nedostalo vůbec. První půli zakončil ranou Diego Falcinelli.

Domácím to ale vyšlo hned na začátku druhého poločasu, protože krásnou akci obránce Pelusa následovanou přesným centrem poslal hlavou ke vzdálenější tyči obránce Edoardo Goldaniga a mohl se jít radovat - 1:0.

Na rozdíl dvou branek mohl navýšit skóre Acerbi, k němuž se dostal balon po vyražení Cordaze. Zkušený obránce byl ale tak zaskočen svou možností, že poslal balon hlavou mimo. To Sassuolu ale nijak zásadně vadit nemuselo, protože po hodině hry se k míči dostal Matteo Politano. Šikovný talent si obhodil protihráče a nádhernou ránu zatočil k tyči - 2:0!

Hosté se ale nevzdali a o pouhých šest minut později srovnali. Zajímavou ránu tečoval za záda brankáře Consigliho Ante Budimir, který měl sice trochu štěstí, ale balon nakonec za čáru dostal. A nebýt brankáře Consigliho, málem by se z dalšího útoku prosadil také Barberis. Když pak v závěru neproměnil střídající Alessandro Matri ani penaltu, zůstal stav do konce hodně těsný.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sassuolo dalo doma jenom jeden gól

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele