1. kolo
20.08.2017 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - SPAL 2013 0:0

O první velké překvapení v sezoně se postaral nováček soutěže SPAL, který si dovolil získat bod na Olympijském stadionu v Římě. Čerstvý držitel italského Superpoháru Lazio na něj za devadesát minut nenašel žádný recept a diváci se nakonec branek nedočkali.

Lazio bylo posilněné ziskem italského Superpoháru, nicméně výsledkově to Biancocelesti proti SPAL nezvládli. Začátek zápasu byl ze strany domácích hodně nervózní. Inzaghiho svěřenci kupili spoustu nepřesností a po ráně Vivianiho, která jinak lízla tyčku, klidně mohli prohrávat.

Šance domácích začaly přibývat jen pozvolna, hned nadvakrát zakončoval ve 28. minutě Ciro Immobile, ovšem na Gomise nevyzrál. Lazio mělo převahu a to platilo i ve druhém poločase, ovšem vyloženě stoprocentní gólovky scházely. Biancocelesti nováčka pochopitelně přestříleli, ale žádná střela nebyla natolik nebezpečná, aby zaměstnala brankáře Gomise. SPAL si dojel do Říma pro bod a tak se také stalo. Hned na úvod Serie A je to velké překvapení, protože se přeci jenom očekával triumf Lazia.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele