20. kolo
06.01.2018 15:00 CET
2 : 5
(2:4)

Reportáž

SPAL 2013 - SS Lazio 2:5

Pamatujete na první zápas v Římě? Bezbranková nuda. Ve Ferraře už to bylo jiné. SPAL hostil Lazio a hosté zvítězili hokejovým výsledkem 5:2 a to především díky čtyřem zásahům Cira Immobileho. Lazio si nejenže připsalo tři body, ale minimálně na pár hodin se posunulo do první čtyřky.

První vzájemný zápas byl poměrně často připomínán. Lazio mělo v úvodu sezonu fazonu, kdežto SPAL byl úplným nováčkem a přesto dokázal na Stadio Olimpico remizovat 0:0. A i tentokrát hodlalo zvučnějšího soupeře obrat o body, ale to by v kádru Biancocelesti nesměl figurovat Ciro Immobile.

Hosté se poprvé prosadili už v 5.minutě, kdy si Lukakův odvrácený centr zpracoval za vápnem Luis Alberto a nádhernou individuální akcí dopravil balón až za záda Gomise. SPAL se ale z inkasované branky rychle oklepal a hned za tři minuty měl možnost pokutového kopu. Mirko Antenucci poslal Strakošu na druhou stranu a srovnal na 1:1. Ale ani tento výsledek neměl dlouhého trvání. Luis Alberto šikovně přiťuknul balón Immobilemu, který zblízka vrátil vedení na stranu Lazia. Ve 26.minutě pak obdržel kolmici za obranu opět Ciro Immobile a Gomis inkasoval už po třetí!

Diváci na stadionu Paola Mazzy viděli divoký první poločas. SPAL se totiž znovu vrátil do utkání, když se střelou k tyči prosadil Mirko Antenucci. Nicméně čtyři minuty před koncem ťukl do balónu hlavou Ciro Immobile a Lazio znovu vedlo o dvě branky.

Krátce po změně stran vstřelil nejlepší střelec Biancocelesti už čtvrtou branku a za stavu 5:2 pro hosty už nikdo o vítězi nepochyboval. Jen škoda, že za rozhodnutého stavu tempo utkání pokleslo. Lazio ještě mělo možnosti navýšit, ale další gól už Gomis za svá záda nepropustil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ciro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele