8. kolo
16.10.2017 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Hellas Verona porazil oslabené Benevento

Benevento ztrácí další cenné body a v konečném důsledku by jej právě dnešní ztráta mohla hodně mrzet. Jednalo se totiž o přímý souboj dvou zachraňujících se týmů a radovali se domácí. Hellas Verona zachránila jediná branka utkání, jejímž autorem se stal Rômulo.

Pondělní dohrávka osmého kola hostujícímu Beneventu nevycházela prakticky od prvních minut. Byla to hodně opatrná podívaná z obou stran, ale kvalita i zkušenost s podobnými zápasy byla přeci jen na straně domácích. Ti se navíc spoléhali na rychlonohého Alessia Cerciho, který se pro obranu Čarodějek stal velkým postrachem. Právě Cerci si připsal skvělé úvodní sólo zakončené střelou, bohužel nepříliš přesnou.

Obdobnou práci předváděl také další zkušený veterán, Giampaolo Pazzini. Na něm byla znát evidentní touha bojovat o každý míč. Po třiceti minutách se Cercimu vůbec nepovedla střela, ale k tečovanému míči se dostal Valoti. Ten však hlavičkoval mimo! Další komplikace pro hosty znamenala červená karta pro obránce Lucu Anteie, který až brutálním zákrokem sestřelil Valotiho a byl odeslán do sprch.

Po změně stran se do ofenzívy hodně tlačil Bessa, jenže jeho zakončení nebylo přesné. Hellas reagoval na vyrovnání sil a tempa hry stažením Valotiho a nasazením talentovaného Moiseho Keana. A ten o sobě dal hned vědět, protože se dokázal protlačit mezi obránce a poté zakončil pouze do nohy Brignoliho. Na další nadýchaný bochánek si sebíhal pro změnu Pazzini, kterému však scházel krok.

Když už to vypadalo, že se oba týmy rozejdou po svých s bodem na kontě, zasáhli domácí. Ti začali tlačit svého soka a Beneventu dalo hodně práce ubránit se akci Keana s Pazzinim. Domácí se dočkali až o chvíli později, když se snesl do vápna krásný pas na Rômula a ten jej z voleje poslal mimo dosah Brignoliho - 1:0 pro domácí Hellas.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele