17. kolo
17.12.2017 12:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Hellas Verona - AC Milán 3:0

Obrovskou ostudou pro AC Milán skončilo utkání na půdě Hellasu Verona. Tým bojující o záchranu kdysi slavný celek rozdrtil 3:0 a má důležité tři body. Pod trenérem Gattusem se tak po pár zápase pořádně rozkývala židle.

Oba celky se utkaly už v týdnu v rámci Coppa Italia a úspěšnější byl AC Milán, který zvítězil 3:0. Favoritem byl proto i tentokrát, jenže utkaní podcenil a zaslouženě prohrál.

V Miláně se to stává pomalu tradicí. Každý rok AC odevzdá týmům bojujícím o záchranu velký počet bodů a platí to i v této sezoně, však vzpomeňme na Janov nebo Benevento.

AC přitom nezačalo úplně špatně, mělo více ze hry a tlačilo se před branku Nícolase, jenomže v koncovce bylo absolutně bezzubé. Verona vsadila na brejkové situace a to se jí náramně vyplatilo. Ve 24.minutě rozehrávali domácí rohový kop, na který si naskočil Antonio Caracciolo a Donnarumma neměl nárok. Hellas senzačně vedl, ovšem v průběhu poločasu musel pro zranění hned dvakrát střídat. Odešli Valoti i někdejší hráč AC Alessio Cerci. Těsně před koncem prvního poločasu zahodilo AC velkou příležitost, dorážky Kessiého a Susa se nechytily a to jakoby předznamenalo budoucí zmar hostí.

Milánská hra byla směrem dopředu naprosto marná a Hellas začal vyučovat efektivitu. V 55.minutě zakončil rychlý brejk Moise Kean a prakticky to samé předvedl i čtvrthodinu před koncem. Hellas vedl nad AC Milán vysoko 3:0. Alespoň o korigaci se snažil Suso, ale z týmu rossoneri byl v podstatě jediný, kdo zkoušel něco vymyslet. Mimochodem Suso dostal v nastaveném čase červenou kartu za prapodivný faul, který nejspíše ani nebyl. Vliv na utkání to beztak nemělo. Gattusův tým tak obdaroval třemi body předposlední tým soutěže.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle už je masakr

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou kašpaři jako svině srdíčko mi krvácí když na to koukám...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele