35. kolo
29.04.2018 12:30 CET
4 : 1
(3:1)

Reportáž

FC Crotone - US Sassuolo 4:1

Výborný výkon doma předvedlo Crotone, které se po výhře 4:1 nad Sassuolem přiblížilo záchraně. Hosté vůbec nezachytili začátek zápasu a už v prvním poločase prohrávali o tři branky. Berardi ještě proměněnou penaltou vykřesal naději, ale konečné slovo měl dvoubrankový Tochukwu Nwankwo. Stejný počet gólů si připsal i Marcello Trotta.

Stadion Ezio Scida byl málokdy svědkem takového nástupu domácího celku, jako proti Sassuolu. Odhodlání získat za každou cenu tři body z hráčů Crotone přímo sršelo a jejich konečnému výkonu velmi přispěla rychlá branka. Marcello Trotta totiž rozjásal domácí fanoušky už po čtyřech minutách, když za hranicí pokutového území přesně vypálil k tyči. Další pohroma stihla Neroverdi v 16. minutě a hodně k ní přispěl brankář Andrea Consigli. Ten hrubě podcenil centr zleva a balón místo toho šťouchl přímo na hlavu Tochukwa Nwankwa, takže Crotone vedlo už 2:0.

Katastrofální vstup do zápasu završil po odehrané půlhodině znovu Marcello Trotta. Nalini mu tentokrát naservíroval přihrávku před prázdnou branku, takže pro Trottu nebyl nejmenší problém skórovat.

Sassuolo se probudilo až na konci prvního poločasu, kdy po poradě s videem nařídil sudí pokutový kop za faul na Politana. Domenico Berardi zvolil stejný směr střely, kam skákal Cordaz, ale razancí mu nedal šanci.

Jakkoliv se Sassuolu podařilo snížit, nebyl to z jejich strany povedený výkon. Crotone se ve druhém poločase soustředilo na údržbu výsledku a bylo úspěšné. Duncanova střela a ani ta Martelly brankou neskončily. V závěrečných minutách udělal definitivní tečku za zápasem opět Nwankwo Tochukwu, jehož přesně mířená střela z otočky skončila v síti.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele