2. kolo
27.08.2017 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Crotone - Hellas Verona 0:0

Ani výrazně častější držení balónu nepomohlo Hellasu Verona k prvnímu vítězství. Hosté měli jen územní převahu, kdežto domácí si dokázali vypracovat i nějaké šance. Na každý pád se ale ani jedna strana prosadit nedokázala.

Na stadionu Ezio Sciada panovala výtečná atmosféra a je jen na škodu, že v utkání nepadla žádná branka. Blíže k ní měli přeci jenom domácí, kteří se na rozdíl od Hellasu dokázali protlačit ke koncovce. Střela Trotty v prvním poločase šla nad a Ajeti před odchodem do šaten rovněž minul branku. Více první poločas skutečně nenabídl.

A v tomto směru nebyla druhá půle jiná. Hellas víceméně kontroloval hru, až na jednu výjimku v 63. minutě. Trotta totiž z dorážky dokázal rozvlnit síť, jenomže sudí ještě před tím zaregistroval faul Budimira na brankáře Nícolase. Hellasu to směrem dopředu moc nešlo a když už se Budimir ocitl v šestnáctce, zkoušel si vymodlit pokutový kop. Branku nakonec nepřinesl ani nastavený čas, takže oba celky se rozešly smírně 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Theft90

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele