27. kolo
04.04.2018 18:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - US Sassuolo 1:1

Smírem skončilo utkání na stadionu Bentegodi ve Veroně, kde Chievo hostilo Sassuolo. Domácí si nedokázali poradit ani s dvojnásobným vyloučením soupeře a v páté minutě nastavení přišli o výhru. Bod pro Sassuolo vydřel Francesco Cassata.

Prakticky až do vyloučení se na trávníku stadionu Bentegodi nic moc neudálo. Fly Donkeys byli o něco lepším týmem a Sassuolo se takřka k ničemu nedostávalo. Utkání si pak výrazně zkomplikovalo po ostrém skluzu Clauda Adjaponga. Hostující hráč zajel do brankáře Sorrentina a od sudího nejprve viděl žlutou kartu, načež po shlédnutí videa svůj verdikt pozměnil a Adjapongovi ukázal rovnou červenou! To byla velká komplikace.

Sassuolo bylo ve zbytku prvního poločasu kupodivu aktivnější. Berardi z dobré pozice trefil boční síť a další jeho pokus, tentokrát z přímého kopu, v pohodě lapil Sorrentino.

Do druhého poločasu už Chievo vstoupilo aktivněji a Stepinski byl blízko vedoucí trefě, scházela mu ale větší přesnost. Místo kýženého vedení domácích málem přišla pohroma. Po kontaktu Gamberiniho s míčem to vypadalo na ruku domácího zadáka, ovšem video prokázalo opak a žádná penalta se tedy nekopala.

Neroverdi bránili nerozhodný výsledek až do 72.minuty, kdy se k propadlému balónu dostal Emanuele Giaccherini a umístěnou ranou k tyči poslal Chievo do vedení. Fly Donkeys byli velice blízko výhry, vedli nad oslabeným soupeřem a navíc to nebylo poslední vyloučení v podání Sassuola. Šest minut před koncem uviděl druhou žlutou kartu Magnanelli a Sassuolo muselodohrávat bez dvou hráčů.

Místo aby Chievo přidalo pojistku či zápas v poklidu dohrálo, nechalo Sassuolo útočit. Ragusův zajímavý pokus skončil těsně mimo a problémy měli domácí i v nastavení. Nakonec se v páté minutě nestačili divit. Dlouhý přímák Francesca Cassaty mezi hráči propadl a od země se odrazil do branky.Chievo zažilo šok a proti dvojnásobně oslabenému celku přišlo o výhru.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele